top of page
  • Writer's pictureEerika Tapio

Koko perheen hiihtoretki Luostolla 15.-16.4.2023

Updated: May 3, 2023

Lapin Metsänhoitajien kevään kohokohtiin kuulunee yhdistyksen perinteinen hiihtoretki. Vihdoin korona kurimuksen jälkeen pääsimme sankoin joukoin ulkoilemaan yhdessä aurinkoiselle Luostotunturille lauantaina 15.4.!


Retkelle osallistui kaiken kaikkiaan 22 henkeä hurmaavalla ikäjakaumalla, nuorimmaisen "sivakoijan" ollessa 6 viikon ikäinen ja varttuneemman yli 70-vuotias. Nautimme upeasta kevätsäästä niin laduilla, ulkoilureiteillä, rinteessä kuin kylpylän lauteilla sekä altaassa. Monipuolisen urheilun jälkeen nautimme yhdessä illallista metsästä ja metsän vierestä rupatellen. Useamman vähäväkisemmän hiihtoretken jälkeen oli aivan mahtavaa kokoontua isommalla porukalla, kun jäsenien lisäksi mukana oli kumppaneita ja lapsia. Metsänhoitajien perinteistä oppimassa mukana oli kaiken kaikkiaan 5 lapsukaista.

Kuvasta kiitokset Aulan Jukalle


Vuoden 2022 lopuksi toteutettu jäsenkysely antoi hallitukselle hyvät eväät suunnitella tulevien vuosien toimintaa; ylläpitää vanhoja hyväksi havaittuja retkiä ja juhlia sekä uudistaa ja järjestää uusin ajatuksin muita tapahtumia. Hiihtoretken suosio näytti, että on myös tarve järjestää aina silloin tällöin tilaisuuksia, joihin jäsenet voivat tuoda mukaan myös perheenjäseniä. Ideoita ja ehdotuksia yhdistyksen toimintaan voi lähettää hallitukselle koska vain. Toivotaan, että tulevatkin tapahtumat ja retket innostavat yhä enemmän jäsenistöä mukaan!

25 views0 comments

Kommentare


bottom of page